Седмичник 20.02-26.02.2017 г.

Posted by: Step for Bulgaria Tags: There is no tags | Категория: Новини

февруари
20

„Да бъдем това, което сме и да се превърнем в това, в което сме способни да се превърнем, е единствената цел на нашия живот.“ – Робърт Луиз Стивънсън

 

НОВИНИ ОТ ФОНДАЦИЯТА

Наближава отворената работна среща за преструктуриране на менторската програма

Напомняме Ви за отворената работна среща, на която ние, екипът на фондация „Стъпка за България“, ще бъдем домакини. На 22 февруари (сряда) от 18:00 ч. в зала „София“ на City Hotel София, ул. Стара планина 6, заедно с наши ментори и приятели от „Заедно в час“ ще обсъдим преструктуриране на нашата менторска програма. Оставаме все така отворени за идеи от Ваша страна по темата, които межете да споделяте с нас на адрес mentoring@stepforbulgaria.org!

 
 
 
 Вече работим и в посока социално предприемачество

Отскоро Фондация „Стъпка за България“ развива ново направление в своята дейност – социално предприемачество, насочено към подпомагане на младежи в затруднена социална среда. Целта е те да могат да се възползват от повече и по-добри възможности за професионално развитие и да си изградят устойчиви трудови навици. Ако и Вие искате да допринесете към каузата със свои идеи и ресурси, то пишете ни на адрес info@stepforbulgaria.org. Ще се радваме да обменим идеи и опит!

 
 
 
 
 
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
 
 Безплатни обучения за младежи
Стартира кандидатстването за четвъртия учебен цикъл от Безплатните младежки обучения на „Български младежки форум“. Желаещите да се запишат младежи могат да избират между различни обучения, насочени към развиване на личностните им компетенции, подобряване на професионалната им квалификация и на възможностите им за намиране на работа. Обученията ще се проведат в периода 8 март – 11 април. За повече информация как да участвате, посетете следния ЛИНК.
 
 
 
 
 
 
 
Станете млади посланици на спортното развитие в България

Проект „Млади посланици на спортното развитие“ е насочен към младежи в училищна възраст, които да мотивират свои връстници и младежи да бъдат физически активни и да спортуват. Той цели да развие у мадите посланици лични качества като кооперативност, отговорност и огранизираност, като същевременно възпита у тях любов към спорта. Проектът ще се реализира в рамките на 2 години и цели социално включване на младежи между 16 и 24 години. Крайният срок за кандидатстване е 6 март, 2017 г. Подробности във връзка с проекта и условията за кандидатстване можете да научите ОТТУК.

Вашият коментар

Required fields are marked *.