Седмичен бюлетин 06.02-12.02.2017 г.

Posted by: Step for Bulgaria Tags: There is no tags | Категория: Новини

февруари
6

„Отнема много време да станеш млад“ – Пабло Пикасо

 

НОВИНИ ОТ ФОНДАЦИЯТА

  • Избираме нови цели за менторската си програма. Включете се и вие!

„Стъпка за България“, заедно със страхотните ни ментори и приятелите ни от „Заедно в час“, организира работна среща за определяне на целите за развитие на младежи в уязвими ситуации. Призоваваме учители, младежки работници и граждани с активен интерес и опит по темата да се включат в дискусията! Срещата ще се проведе в края на февруари. За повече информация, идеи и коментари, пишете ни на mentoring@stepforbulgaria.org!

 

 

  • Продължаваме успешното си партньорство с „Наградата“

През 2016 г. „Стъпка“ успешно интегрира част от подхода си към развитието на млади хора в неравностойно положение с целите и ценностите на Международната награда на херцога на Единбург. 14 наши доброволци бяха обучени за лидери, а вече можем да се похвалим и с 3-ма носители на Наградата на ниво бронз! Надяваме се скоро да се хвалим с още повече, защото партньорството ни с Наградата в България, Национален алианс за работа с доброволци и ReachOUT.BG продължава и през 2017 г.!

 

 

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

  • Влезте в час на „Заедно в час“

Фондация „Заедно в час“ кани всички интересуващи се от развитието на образованието в България в своята виртуална класна стая на 9-ти февруари от 18:00 ч. Приятелите от партньорската ни организация ще ви разкажат няколко училищни истории с щастлив край, след което заедно ще имате възможност да обсъдите дали, как и кой може да направи така, че всяка училищна история да е щастлива и как всеки един от нас може да допринесе за това. За повече информация за събитието и как да се регистрирате за него, натиснете ТУК.

 

  • Научете повече за възможностите за краткосрочно обучение в чужбина

Е-Академия „Глоу“ организира безплатен уебинар за младежи, които искат да научат повече как да избират, кандидатстват и извличат максимални ползи от възможности за краткосрочни обучения в чужбина. Обучението ще се проведе на 11-ти февруари от 15:00 ч. За повече информация за събитието и как да се регистрирате, натиснете ТУК.

Вашият коментар

Required fields are marked *.