Коледно тържество

Posted by: Step for Bulgaria Tags: There is no tags | Категория: Новини

януари
5

В края на декември се състоя традиционното коледно празненство на фондация „Стъпка за България“. Нашите младежи отпразнуваха подобаващо наближаващите светли празници, заедно със своите ментори и нашия екип в уютна, задушевна и шумна обстановка.

Сред грейнали лица и купища вкусна храна вечерта ни потопи в своя празничен дух! Но това беше само началото ¬ разбира се,освен в гастрономически занимания, по традиция младежите бяха въвлечени и в различни игри. Така например, те имаха възможността да изпробват своите умения в дисциплините мерене на око и хранене на сляпо. Сигурно повдигате вежди, но помислете си, че в крайна сметка в живота излишни умения няма!

Заедно с доброволците, младежите се въплътиха успешно в различни роли, предлагайки зрелище на нас, своята публика. Развиваха самурайска ловкост и бързина, както и йогийски баланс – вътрешен и външен! И от толкова забавления времето, разбира се, мина бързо и неусетно. И накрая, за утеха, дойде ред на подаръците! А нашият бе удовлетворението от добре свършената работа!

Инициативата се осъществи с любезното съдействие на Американското посолство в България и на Международната награда на херцога на Единбург- България.

index

b_d9e8019b593db7b4e1150f721c8c2261